Beste allemaal,
Zoals in de vorige update aangegeven, hebben de trainers het sportprotocol van de Atletiekunie in de gaten gehouden. In de uitwerking van de maatregelen van de lockdown blijkt dat sporten in teamverband in groepjes van twee atleten is toegestaan. Dit is heel goed nieuws en betekent dat er toch ruimte is om de baantraining door te laten gaan.

Wij willen jullie het volgende vragen:

• Voor iedereen geldt: indien je de komende trainingen mee wilt doen, geef je dan op alleen via email via franctomasouw@gmail.com (ook al heb je eerder al op dinsdag mee getraind). Opgeven kan tot uiterlijk op maandagmiddag 16:00 uur.

• Als je niet aanmeldt en niet bent ingedeeld kan je niet mee trainen en heb je geen toegang tot het Sportpark. In dat geval kan je zelfstandig buiten het terrein de training uitvoeren.

• Het gebouw is open zodat indien echt noodzakelijk het toilet gebruikt kan worden. Binnen dient iedereen van 13 jaar en ouder een mondkapje dragen en je handen wassen, de kleedkamers zijn gesloten. Het terrein is geen toilet!

• We hanteren twee trainingstijden, net als de afgelopen weken (start om 18:15 en om 19:00 uur).

• Zorg dat je warm bent als je op de baan komt zodat je in je groepje gelijk kunt beginnen.

• Voorkom dat er vooraf op het terrein meerdere groepjes bij elkaar staan, houd afstand van elkaar.

• De ingedeelde groepjes van twee personen (exclusief trainer) dienen onderling 1,5m afstand en ten opzicht van andere groepjes ook minimaal 1,5m afstand te houden, ook tijdens de training.

• Uitlopen doen we niet op de baan, na afloop van de training gaat iedereen zo snel mogelijk van het Sportpark af.

Nadrukkelijk willen wij erop wijzen dat momenteel strenger dan voorheen gecontroleerd wordt op naleving van de regels. Wij gaan er dan ook vanuit dat iedereen die komt trainen zich aan de regels houdt en elkaar helpt om de training zo correct mogelijk te laten verlopen. Een eventuele boete van €4000,- zitten we als vereniging niet op te wachten! Wij zullen wekelijks evalueren of wij het geven van training tijdens de lockdown voortzetten.

De trainers blijven eventuele updates van de regels in de gaten houden. Hou de Whatsapp groep dus in de gaten voor deze informatie. Zit je niet in deze groep en je wilt de informatie toch ontvangen, neem dan even contact op met een van de trainers, geef je mobiele nummer door en het wordt voor je geregeld.

Let goed op jullie zelf en je naasten en blijf gezond.

Namens alle trainers een sportieve groet.