200 vrijwilligers stonden klaar voor Filmon, Paul, Harm, Jan en Martin. Het was een prachtig parcours door de natuur en enkele pittoreske dorpjes. Een aanrader ook voor volgend jaar en het is een succesvolle dag voor de sportlusters geworden.
Filmon eindigde als winnaar en (als het een gecertificeerde afstand was) had hij een prachtig nieuw clubrecord op de 15km gelopen in 48.18. Hiermee verbeterde hij de tijd van 49.09 van Luca fors. Terwijl er nog enkele scherpe bochten in het parcours zaten, de temperatuur aan de hoge kant was en er op sommige stukken behoorlijk wat wind stond. Paul wilde graag voor het eerst onder het uur lopen op de 15km. Hij slaagde ruimschoots in een PR van 58.53 en werd 9e Msen.
Harm en Jan liepen de 30km als voorbereiding op de marathon van Amsterdam. Harm deed voor het eerst de 30km. Dit deed hij voortreffelijk in een PR van 2.10.03. Hij eindigde als 11e bij de Msen. Onder betere omstandigheden was een nog betere tijd mogelijk geweest. Harm is klaar voor Amsterdam. Jan liep een CR70 op de 30 km. De 30 km in 2.51.20. Plek 14 bij M55. Het viel hem zwaar en hij is naar zijn gevoel nog niet klaar om in Amsterdam onder zijn doel van vier uur te lopen.
En bij de uitslagen stond ook (verrassend) Martin van Steenis. Hij liep als een ervaren rot een tijd van 2.15.00. Zijn plaats: 16e M45.