Mooie prestaties bij de 3e baanwedstrijd van het Baancircuit XL. Vrijdagavond 10 mei bij AV Nova in Warmenhuizen waren 6x Atleten van SV Sportlust actief. Marja verbeterde haar eigen CR op de 400mtr. Paul verbeterde zijn PR op de 3000mtr. Filmon liep nadat hij door een valse start een DNF op de 400mtr opliep, een sterke 1509mtr die hij winnende afsloot. Jasper had een ongelukkige kennismaking met de baan, na een mooie start op de 400mtr moest hij helaas uitstappen met een blessure. Joep liep een PR  op de 400mtr. Jacob zat nog geen 2 sec boven zijn eigen CR tijdens zijn eerste baan wedstrijd na zijn marathon 1 maand geleden. En als slotstuk liepen Joep-Paul-Jacob-Filmon nog een 4x209mtr estafette onder luide aanmoediging van trainster/ coach  Marja in 1.54.01.

Foto’s in het fotoalbum.

7 Juni is de 4e wedstrijd van het Baancircuit XL. Het zou mooi zijn als er dan nog meer clubgenoten aanwezig zijn.