download

Berichtenarchief

Samen Hardlopen is leuker

poster
Vanaf vrijdag 8 september organiseert SV-Sportlust in samenwerking met INTERSPORT De Graaf een gratis loopcursus voor iedereen die wil beginnen met hardlopen. In 6 weken tijd helpen we jou op vrijdagavond op weg. Onder begeleiding van ervaren en gediplomeerde looptrainers kan iedereen een start maken met gezond en veilig hardlopen. Je kunt praktische adviezen en tips verwachten tijdens de trainingen op gebied van houding, techniek, voeding, lichaam en geest.

Maak een mooie eerste stap

Nog steeds beginnen veel mensen met hardlopen, het is lastig om dit alleen te doen. Veel mensen raken geblesseerd, verliezen hun motivatie of hebben het idee dat ze geen vooruitgang meer boeken. Uiteindelijk haken ze af en bereiken ze hun doel niet.
Deze loopcursus geeft iedereen de mogelijkheid om laagdrempelig aan de gang te gaan. Het maakt niet uit of je eerder hebt gelopen of al loopervaring hebt. We bieden een training aan om blessurevrij te kunnen lopen en op deze manier plezier te houden in het hardlopen. Dit geeft jou de steun en begeleiding die helpt om je doelen te realiseren.

Introductie

Op maandag 4 september van 19.00 tot 20.00 uur organiseren wij een introductieavond bij INTERSPORT De Graaf, Beatrixstraat 60 in Den Helder. De trainers leggen uit wat we tijdens de cursus gaan doen en we leren elkaar kennen zodat we samen goed van start kunnen tijdens de eerste training op vrijdag 8 september.
INTERSPORT De Graaf is specialist op gebied van hardlopen, hun medewerkers geven vakkundig en persoonlijk advies. Door het maken van een statische en dynamische loopanalyse zorgen zij dat je de juiste schoenen krijgt om te starten met lopen. Je krijgt niet alleen uitleg over hardloopschoenen, maar ook over de juiste kleding en hardloopaccessoires, op deze manier helpen wij jou het maximale aan plezier uit de cursus te halen.
Kom langs op de introductieavond en meld je aan voor deze cursus. Aanmelden of meer informatie vragen kan via loopcursus@sv-sportlust.nl of bij INTERSPORT De Graaf.

Wij zien je graag op de cursus, samen hardlopen is leuker!


1 comment to Samen Hardlopen is leuker

 • Erik van Reek

  hallo,….

  Ik reageer namens mijn dochter Francesca Ze is 20 jaar sportief en heeft al enige loop ervaring opgedaan en wil nu toch graag aansluiten bij een vereniging waar ze gecoached en eventueel begeleid wordt dit omdat Francesca slechtziend is… is er een mogelijkheid bij uw vereniging om mee te doen.
  Ze heeft afgelopen zomer voor de dam loop by night getrained en vind het fantastisch om te lopen …ik hoor graag van u.

  Vriendelijke groet,

  Erik van Reek

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>