download

Berichtenarchief

Triathlon Workum, 3 september 2017

Op zondag 2 september gingen Bert Pelgrim en ik naar Workum voor een 1/8 triathlon. De start was om 16.30 en het was perfect weer! Zwemmen in de vaart waar we naar de start moesten lopen, vervolgens 500m zwemmen. Wat een enorme drukte bij het zwemmen. Omdat het niet zo breed was, bleef het maar druk en ik bleef een hele tijd naast Bert. Maar ik kreeg vervolgens een aantal trappen in mijn borst en daarna zat er weer iemand aan mijn benen, kortom…..
Enfin, het water uitgekrabbeld en op de fiets 21 km gefietst over een mooi parcours. Dat ging lekker door het Friese vlakke land! Daarna een leuk parcours om te lopen, waarbij de laatste kilometer door de weilanden ging over een tegelbreed paadje, erg leuk! Laatste stuk en finish in de gezellige dorpskern van Workum! Zoals gewend in Friesland, een gemoedelijke sfeer en een leuke wedstrijd. Natuurlijk hadden we ook prachtige omstandigheden! Eindtijden van Bert en mij, respectievelijk: 1.19.30 en 1.15.16. Tevreden met onze prestaties op de verschillende onderdelen, alleen het wisselen liet nog wel voldoende ruimte voor verbetering. Op naar Wommels op 16 september, de afsluiter van het triathlonseizoen.
Saskia Verijzer

(Helaas was onze fotograaf deze keer niet mee)
Finish-foto Bert en Saskia


Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>