Een kort verslag van de Turibana loop 2018.
Ik had besloten om dit keer eens een kortere afstand te kiezen en dat was alleen mogelijk in de relay. Gelukkig een partner kunnen vinden. Dit was Meggie Banwarie de dochter van een goede vriend van me. We hadden afgesproken dat Meggie het eerste gedeelte zou lopen en ik het tweede gedeelte, beiden 5.25 km. Meggie zette een tijd neer van 25 minuten waardoor we als 1e wisselden. Daarna was het aan mij om de voorsprong te behouden. En dat is gelukt! Doordat Meggie zo hard gelopen had werden we eerste in onze categorie, de mix duo.

Volgende week loop ik samen een race met Sportlust lid Tim van Wijk die hier op vakantie is en op 6 okt loop ik een race met Sportlust lid Don Beukers die hier ook op vakantie is.

Drumi dushi (weltrusten).

Franc Tomasouw