Jullie hebben op diverse media kunnen zien dat de Corona maatregelen iets zijn versoepeld. Er wordt door trainers hard gewerkt om voorbereidingen te treffen om de jeugd training weer op te starten. Eindelijk mag dat weer na al die weken.

Natuurlijk zijn er een aantal zaken die geregeld moeten worden voordat de training gestart mag worden. Allereerst mag er alleen getraind worden met jeugd tot en met 12 jaar en van 13 – 18 jaar. Er moet een protocol zijn waarin wordt gecommuniceerd waar iedereen zich aan moet houden tijdens de training en op de trainingslocatie. Hierbij worden richtlijnen van NOC*NSF, de Atletiekunie en de gemeente aangehouden. Dit protocol moet worden goedgekeurd door de Gemeente.

Wij kiezen er voorlopig voor om de training op te starten voor de jeugd op dinsdagavond. Omdat wij gebruik maken van het Marine Sportpark moet ook Defensie toestemming geven voor gebruik van deze locatie. Daarnaast moeten er nog allerlei zaken geregeld worden zoals desinfectie middelen, extra schoonmaak van de toiletten enzovoorts.
Onze voorbereidingen zijn in een ver gevorderd stadium maar de toestemming van Defensie is nog niet binnen. De Gemeente zit hier achteraan, hopelijk wordt dit snel afgestemd. We weten nu nog niet of we a.s. dinsdag 5 Mei al kunnen trainen. Zodra we klaar zijn met alle randzaken zullen we onze jeugdleden benaderen dat de trainingen weer gaan beginnen, natuurlijk houden we jullie ook op de hoogte.

Voor alle andere leden is het dus wachten op het moment dat de Corona maatregelen verder worden versoepeld voordat we alle trainingen weer mogen oppakken.

Namens alle trainers een sportieve groet!