Deze wedstrijd stond gepland voor 15-08-2020, maar werd door Corona verplaatst naar 26-09-2020. Daarnaast was de wedstrijd niet in het centrum van Maastricht, maar aan de rand. Geen publiek, vroege starttijd, temperatuur meting en gezondheidscheck en wedstrijdterrein volledig afgeschermd. De dag ervoor en de hele nacht veel regen, ’s ochtends droog, maar wedstrijdterrein en parcours wel kletsnat. De afstanden waren 400m zwemmen, 18 km fietsen en 4 km lopen. Erg koud bij de start: 11 graden. Dus even puzzelen met kleding, want alleen een trisuit was te koud. Rolling zwemstart, elke 3 seconde 1 zwemmer in het water. De watertemperatuur viel met 17 graden mee. Daarna op de fiets. Daar zat van alles in: door woonwijken, langs het centrum van Maastricht en over fietspaden terug. Daarna een heen en weer parcours lopen. Door de rolling zwemstart geen idee van klassering. Pas bij het lopen zag je door de lopers die terugkwamen wat ervoor zat. Strakke Ironman organisatie. Geen prijsuitreiking, wel prijzen op te halen.

Harry Kraak1.12.421e M65
Audrey Breur1.04.131e V50 en 4e vrouw overall