Vanaf 28 maart wordt door SV Sportlust een gratis loopcursus gegeven. Deze cursus duurt vier weken en vindt plaats op de donderdagavonden 28 maart en 4, 11 en 18 april vanaf 18.30 uur bij Hockeyclub Hermes op sportpark De Linie aan de Linieweg 27.

Na de cursus kunnen de deelnemers nog een maand gratis meetrainen bij SV Sportlust op de dinsdagen vanaf 18.30 uur op de atletiekbaan aan de Ruyghweg, op de donderdagen vanaf 18.30 uur bij Hockeyclub Hermes op sportpark De Linie aan de Linieweg 27 en op de zaterdagen vanaf 10.00 uur vanaf Trainingscentrum De Linie aan de Sportlaan 32. Zij krijgen dan uiteraard een aangepast programma.

De cursus is vooral bedoeld voor beginnende en ‘herintredende’ lopers. Onder leiding van gediplomeerde trainers wordt op een verantwoorde en gezondheidsbevorderende manier toegewerkt naar een goede basisconditie. Naast werken aan een betere conditie wordt ook voorlichting gegeven over o.a. blessurepreventie, voeding, kleding en schoenen.Aan de cursus zijn geen kosten verbonden. Je dient je wel op te geven. Dat kan bij trainer en cursusleider Marja Mulder via het e-mailadres me-mulder@quicknet.nl. Bij haar kun je ook terecht voor verdere informatie over de cursus.