Marja Mulder en Sofie Steeman hebben op zaterdag 19 september meegedaan aan de na-zomer instuif bij SAV in Grootebroek. Ook deze baanwedstrijd was weer druk bezocht. Veel atleten proberen in deze laatste maanden nog wat baanwedstrijden te pakken.

Op het programma stonden de on-courante 150 en 300 meter. Deze afstanden worden jaarlijks maar spaarzaam georganiseerd, dus als ze op het programma staan dan is er gelijk veel animo

Voor Sofie haar eerste baanwedstrijd en dat deed ze voortreffelijk. De 150 meter liep ze in 25.33 en daarmee was ze 1e bij de Junioren A.

Marja liep de dubbel en op beide afstanden liep ze sneller dan vorig jaar. 150 meter in 25.82 en de 300 meter in 54.15.

Prima gedaan!

Jordy van Rijst nam hier deel aan zijn eerste baanwedstrijd op de 3km. Hij liep een mooi PR in 9.59.87min en werd 4e heer. Jordy vond het geweldig om op de baan te lopen en het smaakt naar meer.

Gefeliciteerd Jordy.