Hoi
Ik heb afgelopen weekend mee gedaan aan het NK masters. Georganiseerd door de AV  Gouda.

Prima weersomstandigheden en veel atleten die door de atletiekunie toegelaten waren tot het NK.
Het meedoen aan de 400 meter leverde op zaterdag een zilveren medaille op in een tijd van 1.17.26. De te snelle doorkomst op de 200 meter zorgde ervoor dat de verzuring bij mij op het 300 meterpunt maximaal binnen kwam. Mijn directe tegenstander kwam mij op 320 meter voorbij en liep door, terwijl ik volledig verzuurd was. 
Op zondag was de 800 meter gepland. Startend in baan 5 kon ik mooi mijn positie bepalen en bekeken meesluipen in het deelnemersveld. Hoewel ik in mijn hoofd een eindsprint had voorbereid kwam dit er niet helemaal uit. Maar gelet op de voorbereiding ben ik super tevreden met wederom een zilveren medaille en de eindtijd van 2.55.52

Hartelijke groeten, Marja Mulder