Vanmorgen met een aantal Sportlusters een mooie trainingsprikkel gehad op een uitdagend parcours van strand & duinen. Alles rekening houdend met inachtneming van de COVID-19 regels. Alle aanwezige hadden zelf ingelopen & daarna ging een ieder op pad voor de trainingsprikkel van 3,7. Of 9 km. Via je eigen horloge je moest je je prestatie meten. 
Ik heb zelf gekozen voor de middelste afstand. Eerste deel ging over het strand (lag er mooi bij) & 2e deel door de duinen terug. Met bijna op het eind de Hill van Wil(l  op Bill). Doordat je voor en achter je (op afstand) loopmaatjes zag lopen, werd je geprikkeld daarbij te blijven of ervoor te blijven. In deze wedstrijdloze tijd een welkome zondagochtend verassing. Was heel tevreden met het verloop van mijn training en gemiddelde tempo op dit parcours. Nadat ik over de “Finish” kwam, voldaan alleen weer huiswaarts gelopen. De analyse van de looptraining  is COVID proof over de diversen app-groepen e.d. gedaan. 
Mijn broer Anton had gisteren getraind en had dus wat tijd om wat foto’s te maken. Zitten best aardige foto’s bij 😃 [foto’s in het fotoalbum]
Bedankt loopmaatjes & trainers/eters om jullie zelf en mij te prikkelen. Mocht er binnenkort weer eens een crossje komen ga ik zeker proberen aanwezig te zijn.
Groetjes Jacob 🙂